اخبار بین المللی, طب ترمیمی اخبار بین الملل
شماره: 30233
1397/07/16 - 01:00
سلول های بنیادی پوستی طی خودنوزایی سیگنال هایی را از سلول های مجاور دریافت می کنند

بزرگ ترین اندام بدن یعنی پوست، بر مبنای یک برنامه هفتگی خودش را بازسازی می کند. برای انجام این هدف، پوست جمعیت سلول های بنیادی خودنوزایی کننده اش را حفظ می کند. این سلول های بنیادی پوستی می توانند انواع مختلف سلول های موجود در بدن را تولید کنند.

به گزارش بنیان به نقل از medicalnewstoday، خود نوزایی سلول های بنیادی پوستی نیازمند تنظیم بسیار دقیق است و تقسیم کنترل نشده این سلول ها می تواند منجر به بیماری هایی مانند سرطان شود. محققین دانشگاه Yale کشف کرده اند که چگونه جمعیت سلول های بنیادی فرایند حیاتی خودنوزایی را کنترل می کنند. یکی از محدودیت های مطالعه جمعیت سلول های بنیادی خودنوزایی کننده، ناتوانی برای ردیابی هم زمان توانایی سلول های بنیادی در خود نوزایی و یا تمایز به سلول های پوستی بالغ است. به این منظور محققین با استفاده از شکلی خلاقانه از تصویربرداری زنده فضایی-زمانی از سلول های بنیادی در موش، دریافته اند که مرگ یا تمایز سلول های مجاور منجر به این می شود که سلول های بنیادی پوستی خودنوزایی کنند. به طور جالب تر این که، آن ها دریافته اند که این فرایند یک جهتی است، بدین معنی که تمایز یک سلول بنیادی می تواند منجر به تقسیم یا خودنوزایی سلول مجاور شود اما خود نوزایی خود منجر به شروع تمایز در سلول های مجاور نمی شود.

این یافته بسیار جالب است زیرا یک تغییر را در مکانیسم های هموستازی در پوست در حال تکوین در مقایسه با پوست بالغ نشان می دهد. در یک جنین، تمایز سلول های بنیادی تمایز سلول های مجاور را تنظیم می کند، در حالی که در اپی درم بالغ، به نظر می رسد که سلول های مجاور مسئول پیشبرد خودنوزایی جمعیت سلول های بنیادی هستند. محققین نتایج خودشان را با مجبور کردن سلول های بنیادی به تمایز در شرایط آزمایشگاه ثابت کردند و نشان دادند که این سلول های مجاور القا شده تقسیم می شوند و متحمل خودنوزایی می شوند. این یافته ها دیدگاه های مهمی را در مورد زیست شناسی پشت خودنوزایی سلول های بنیادی، در یکی از دینامیک ترین اندام های بدن به نام پوست ارائه می دهد.

پایان مطلب/

©2013 Royan Corporation. All Rights Reserved